Ali Baba Palace

Hurghada, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • gym
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 500 m
  • Flygplats Hurghada (HRG): 12.6 km (18 mins)
  • Nightclub
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet, är idealt för strandturister och familjer, i Hurghada, direkt vid havet. Den närmsta flygplatsen är Hurghada (HRG) som befinner sig ca. åtta km bort.

Hotellet förfogar över 756 rum som är anpassade för att gästerna ska kunna avnjuta sina semesterdagar på bästa vis. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Boendet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Förutom en mataffär och en souvenirshop, finns även en rad andra butiker här. På hotellet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en kostnadspliktig barnpassingsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice som är öppen dygnet runt, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör, en piccoloservice och flygbuss. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och projektor tillgängligt.

I de flesta boendena kan gästerna avnjuta havsutsikten från sin balkong eller terrass. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Både extrasäng och barnsäng kan ordnas. På rummet finns det en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon, satellit-TV och wifi (avgiftsbelagt) innebär optimal komfort. I badrummet finns en dusch samt hårtork och sminkspegel till gästerna. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

De vuxna kan simma i utomhuspoolen (avgiftsbelagt) och barnen kan bada i plaskdammen. Bubbelpoolen lockar till välgörande avkoppling (avgiftsbelagt) för gästerna, men här väntar även roligheter i vattenrutschkanan och uppfriskande drycker i poolbaren. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. Huset erbjuder ett omväxlande utomhusprogram med tennis, boccia, beachvolleyboll, volleyboll, minigolf, golf och fiske samt ridning (mot en avgift). Gästerna på hotellet erbjuds ett varierat vattensportprogram, var vattenskidåkning, vindsurfing, bananbåtåkning och vattenaerobic samt draksurfning, snorkling och dykning kan utföras mot en extra kostnad. Boendet erbjuder även inomhusaktiviteter som dart, gymnastik och aerobics, samt biljard och bowling. Vänligen notera att dessa aktiviteter är avgiftsbelagda. Huset förfogar över en wellnessavdelning med massagebehandlingar och anti-aging-behandlingar. Mot en kostnad erbjuds även ett spa, en bastu, en hamam och en skönhetssalong. Att även en miniklubb, ett minidisco, livemusik, ett disco och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

På boendet finns fyra restauranger, en bar och en lobbybar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: all-inclusive och all-inclusive-specialerbjudande. Till frukost (kontinental), lunch- och middag kan gästerna avnjuta buffén eller välja rätter från a la carte-utbudet (frukost). För speciella smaker eller preferenser erbjuds: dieträtter och vegetariska rätter Därutöver erbjuder boendet även snacks. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider