Pallas Athena Grecotel Boutique Hotel

Aten, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Flygplats Athen (ATH): 42.0 km (37 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Boutiquehotellet ligger i en levande del av Atens, i närheten av gamla stan, ungefär nio km från havet - en bra startpunkt för att lära känna er semesterort familjer.

Hotellet har 12 juniorsviter, åtta sviter och 43 dubbelrum som lätt nås med en hiss. För in- och utcheckning flerspråkig personal (engelska, tyska, franska) i receptionen i entren. Boendet gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. I boendet finns en garderob och bagageförvaring. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Gästerna kan parkera sin bil i ett garage (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt) om plats finns. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, vid förfrågan en kostnadspliktig barnvaktsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, översättningstjänster, under förutbestämda tider finns kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst, tvättservice, en piccoloservice, en hotelldoktor och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen (avgiftsbelagt). Det finns ett affärsområde med videoprojektor, faxapparat, projektor, blädderblock/pennor och fotokopiator tillgängligt. Evenemang som kongresser, symposier, föredrag osv., eller helt enkelt det dagliga arbetet kan organiseras problemfritt med hjälp av kontors- och konferensservice. För konferenser, föredrag eller sammanträden står två rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering, centralvärme och en fläkt. Från balkongen eller terrassen, som tillhör flesta rummens standard kan gästerna njuta av stadsutsikt. I rummen finns en kingsize-säng. Separata sovrum kan arrangeras. På begäran finns extra- och spjälsängar tillgängliga mot avgift. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en plattskärms-TV med satellitlanslutning, en radio, en uttagsadapter och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en badbalja. Även hårtork, sminkspegel, badrockar och en telefon finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka två rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. I fritidsområdet erbjuder hotellet ett gym. Mot en extra kostnad kan en även aktivera sig med massagebehandlingar. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med joggning.

På boendet finns en matsal, en frukostsal och ett café. En luftkonditionerad a la carte restaurang ombesörjer gästernas gomsegel. Inrättningen är rökfri. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. Till frukost kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Glutenfria måltider och vegetariska rätter gästerna gommar att vattnas. Mot en kostnad förbereder köket även dieträtter, barnmenyer, laktosfri kost och vegankost. För de små finns bebismat att tillgå (på begäran). Därutöver erbjuder hotellet även snacks. Mot en extra avgift kan man även alkoholfria drycker, alkoholhaltiga drycker, internationella varumärken och egna varumärken.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider