Sri Panwa Phuket Luxury Pool Villa Hotel

Phuket, Thailand Flagga - Thailand

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • A/C
  • spa
  • Flygplats Phuket (HKT): 45.1 km (1 hour 4 mins)
  • Nightclub
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta strandhotell i Cape Panwa utlovar en perfekt ambiens för gäster som förstår hur den speciella ambiensen bevaras. Flygplatsen Phuket (HKT) ligger på ett avstånd av 40 km.

Gästerna kan boka rum i en av de de 19 villorna / husen med följande kategorier av rum: 19 rum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, medicinsk assistans, transferservice, översättningstjänster, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat, en piccoloservice och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning (avgiftsbelagt). Cykelplatser kan förbokas mot avgift. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de två konferensrummen.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och en fläkt. I de flesta rummen finns balkong. Rummen är inredda med såväl kingsizesäng som bäddsoffa. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Det finns en välutrustad kokvrå med ett kylskåp, ett minikylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en stereoanläggning, en DVD-spelare och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork och badrockar. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökfria rum.

De vuxna kan simma i utomhuspoolen (avgiftsbelagt) och barnen kan bada i plaskdammen. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. På boendet erbjuds aktiviteter som golf och fiske. Mot en extra avgift kan en även aktiviera sig med cykelåkning/mountainbikeåkning och tennis. Boendet har ett vattensportprogram med vattenskidåkning, jetskiåkning, motorbåtåkning, trampbåtåkning, bananbåtåkning, kanotpaddling, segling, katamaransegling, kajakpaddling, snorkling och dykning. Hotellet erbjuder även inomhusaktiviteter som biljard, gymnastik och aerobics, samt gym och bordtennis. Vänligen notera att dessa aktiviteter är avgiftsbelagda. Boendet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, en hamam, en skönhetssalong, massagebehandlingar, hydroterapibehandlingar och ett solarium. Även ångbad finns att nyttja (avgiftsbelagt). Att även en miniklubb, ett disco och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

På boendet finns en matsal, ett café och en bar. I restaurangen (rökare, luftkonditionering och barnstol) kommer gästerna skämmas bort. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En läcker frulle får t.o.m. de mest inbitna nattugglorna att kliva upp ur sängen. Till lunch och middag kan gästerna välja någonting från menyn. Dieträtter, glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider