Miramalfi

Amalfi, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 150 m
  • Avstånd till centrum: 0 m
  • Flygplats Neapel/Napoli (NAP): 66.3 km (1 hour 24 mins)
  • AirCondition
  • Internet
  • Television
  • Safe
  • Restaurant
  • Pool
  • Elevator
  • Bar
  • Balcony

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Ägaren har valt namnet Miramalfi för att uppfylla en dröm om att bo på en vacker plats med utsikt mot havet, och varje dag få beundra landskapet från en enastående, eftertraktad position. Hotell Miramalfi är en familjeägd anläggning där man är mån om att gästerna ska bli nöjda och få en trevlig och avkopplande semestervistelse. Hotellet är beläget i Amalfi, 150 meter från stranden, 850 meter från Kommunala Museet och Rådhuset, 1 kilometer från Ziro-tornet, 2 kilometer från Pappers-museet och 66 kilometer från Neapels internationella flygplats.

Allmän

Badplatsen kan nås antingen med en hiss huggen ut ur klippan eller med trappor omgiven av bouganvil-laea. Den består av ett däck på klipporna ovanför havet och av en fantastisk havsvattenpool. Båda områdena har solstolar, solstolar, parasoller och badlakan. Det finns också en liten bar som erbjuder cocktails och läsk.

Rum

Hotellet har 2 enkelrum, 43 dubbelrum och superiorrum och 4 juniorsviter och sviter. Alla rum har balkonger eller terrasser som vetter mot havet. Rottingmöblerna återspeglar kustens typiska blå och gröna färger, liksom golvplattorna från Vietri. Alla rum har luftkonditionering och uppvärmning, direkt telefonlinje, minibar, satellit-TV, värdeskåp, hårtork och, i superiorrum och sviter, hydromassage. Extrasängar kan fås på begäran i nästan alla rum. Vi erbjuder kommunikationsrum till familjer med barn.

Exteriör

Under vistelsen hjälper conciergen gästerna att ordna utflykter och guidade besök till de viktigaste attraktionerna i området. Hotellet föreslår att gästerna kan njuta av att besöka Amalfi, Atrani, Capri, Herculaneum, Ischia, Neapel, Pompeii Vesuvius, Positano, Ravello och Sorrento.

Lobby

Restaurangen kan vara värd för banketter för upp till 200 personer. Mottagningar och andra speciella evenemang ses personligen av Signora Raffaella. Med en instinktiv känsla av gästfrihet och noggrann uppmärksamhet på detaljer erbjuder det gästerna fördelarna med sin omfattande erfarenhet, vilket gör varje speciellt tillfälle till en perfekt och oförglömlig händelse. Hotellet kan ordna möten och konferenser upp till 100 gäster. Teknisk utrustning finns tillgänglig på begäran.

Restaurang

Il Ristorante (restaurangen) har en spektakulär, ojämförlig utsikt över Amalfi. Det är luftkonditionerat och glasväggarna på tre sidor ger gästerna en känsla av att vara upphängda över havet. Golvet är kaklat med traditionell majolika från Vietri, i färger som är typiska för Amalfikusten. De moderna möblerna gör restaurangen särskilt välkomnande. Under sommarsäsongen kan gästerna välja att äta vid levande ljus på den underbara terrassen som ligger ovanför havet. Vissa veckodagar förstärks middagsglädjen med musikalisk underhållning. I köket förbereder den unga kockens brigad rätter som tillför traditionell lokal mat med kreativitet och fantasi. Frukostbuffé, lunch under lågsäsong och middag serveras i Il Ristorante. Långa byxor begärs vid middagen. Snackbaren Angolino ligger vid havsytan i badområdet, bara några steg från poolen. Här, mellan det ena uppfriskande doppet och det andra, har gästerna möjlighet att njuta av snabba mellanmål, pizzor bakade i en traditionell vedeldad ugn och kompletta måltider med fisk och skaldjur, grillat kött och fisk tillagad i köket med full utsikt av vår unga kockar. L'Angolino är öppen under sommarmånaderna från 13:00 till 14:30. Strax utanför receptionen finns den amerikanska baren med mjuka lampor, trevlig bakgrundsmusik och bekväma fåtöljer. Här förbereder bartendern inbjudande cocktails till sent på kvällen. Barens terrass är öppen under sommarmånaderna och erbjuder en förtrollande och romantisk utsikt över Amalfi. Baren är öppen från 10:00 till midnatt.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider