Baglioni Resort Sardinia

San Teodoro, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Olbia (OLB): 22.1 km (29 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

Baglioni Resort Sardinia - The Leading Hotels of the World ligger i San Teodoro bredvid en golfbana, en tio minuters promenad från både Lu Impostu strand och Tavolara - Punta Coda Cavallo Marine Protected Area. Detta hotell med lyxprofil ligger 5,3 km från Cala Brandinchi strand och 25,1 km från Olbias hamn.

Boendet har 111 rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Anläggningen tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På resortens finns även ett TV-rum och ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

Det erbjuds rum med luftkonditionering, centralvärme, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en kingsize-säng eller en bäddsoffa. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. Semesterorten erbjuder familjerum och rökfria rum.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Boendet erbjuder cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, golf och ridning. Ett flertal vattensporter som vindsurfing, trampbåtåkning, kajakpaddling och snorkling och dykning erbjuds mot en extra avgift. Efter en upplevelserik semesterdag kan hen träna och samla kraft i fitness-studion. På semesterorten finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, skönhetssalong, massagebehandlingar, anti-aging-behandlingar, ayurvedabehandlingar och solarium. En miniklubb och livemusik erbjuder underhållning och omväxling.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. Här serveras frukost, lunch och middag. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. Semesterorten har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider