Ducato di Oia

Thira, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • hotell för vuxna
  • Flygplats Santorini (JTR): 17.0 km (25 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet i Oia välkomnar gästerna till ett unikt boende som har alla förutsättningar för en trevlig och inspirerande vistelse. Boendet är utmärkt för vuxna som vill vara för sig själva under semestern.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 11 rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. Som ytterligare service erbjuds transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och en piccoloservice.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Separata sovrum kan arrangeras. På rummet finns det en minibar. Här finns även ett kylskåp. Bekvämligheter som en telefon, en plattskärmstv med satellitanslutning och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. Badrummen har dusch, ett badkar och ett bubbelbadkar. Hårtork och badrockar finns också.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med ridning, bananbåtåkning, dykning och massagebehandlingar.

Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider