Megasaray Resort Side

Side, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • uppvärmd pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 0 m
  • Flygplats Antalya (AYT): 70.0 km (1 hour 7 mins)
  • pool_indoor
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 1990, renoverat 2023
  • transfer_time:
  • room_minibar
  • beach_chair
  • room_floor: Heltäckningsmatta
  • elevator
  • pool_slides
  • wellness
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 346
  • all_inclusive

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Färgglad All Inclusive-resort i Side
Det här hotellet ligger i natursköna omgivningar i Side med den imponerande sjön Titreyengöl som närmaste granne. Här serveras All Inclusive-bufféer för hungriga semesterfirare och hotellet har ett alldeles lagom stort och trevligt poolområde. En av hotellets pooler har dessutom tre vattenrutschbanor. De nyrenoverade hotellrummen passar dig som vill sätta lite extra färg på semestern och hotellet har även ett gym och ett härligt spa.

Våra gästers favoriter:

Misi Kids Club! Rolig barnklubb för de yngsta gästerna

Snackbarerna – stanna vid poolen när det är lunch

De vackra gröna omgivningarna och den storslagna sjön!

Det här hotellet ingår i Holiday Collection, där du hittar våra fyra- och femstjärniga hotell med mat och faciliteter anpassat för hela familjen.

All Inclusive på Megasaray Resort Side
Till frukost, lunch och kvällsmat serverar det här hotellet bufféer med stort urval av alla tänkbara maträtter. Här hittar du förrätter, sallader, bröd, grytor och gott om frukt och desserter. Även för barn finns många goda alternativ att välja mellan i buffén.

Barer och snackbarer på Megasaray Resort Side

På det här hotellet finns hela sju barer! Vissa av barerna är dessutom praktiska snackbarer där du kan få något att äta utan att behöva gå långt från poolerna. Både vid poolerna och vid stranden finns behändiga snackbarer som serverar bland annat enklare rätter, varma och kalla drycker och sötsaker. I lobbyn ligger en trevlig bar där du kan ta en drink, och hotellet har dessutom ett eget patisserie med läckra sötsaker, och en liten ölstuga med öl av olika sorter.

Hur många temarestauranger har Megasaray Resort Side?

Fyra temarestauranger finns på Megasaray Resort Side. En kinesisk restaurang med österländska smaker, ett steak house för dig som älskar grillat, en fiskrestaurang och en restaurang med italiensk på menyn. Samtliga dessa har kvällsöppet och besöks mot en extra kostnad.

Barnens All Inclusive

På Megasaray Resort Side finns massor av matalternativ som barn brukar tycka om! I buffétrestaurangen kan barnen ta för sig obegränsat av dryck, kötträtter, frukt och desserter, och bland den enklare mat som erbjuds i snackbarerna och mellan måltider kan de stilla hungern med burgare, pastarätter eller pizza. Dessutom ingår glass i All Inclusive-programmet under delar av dagen!

Det här ingår i All Inclusive-konceptet:

All Inclusive-buffé. Frukost, lunch och middag

Alkoholhaltig/alkoholfri dryck dygnet runt

Snackbarer vid pool och strand

Glass under delar av dagen

Snacks under delar av dagen

Bra att veta:

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Hotellets temarestauranger besöks mot en extra kostnad

Rum i starka kontrastfärger
De färgglada och nyrenoverade rummen på Megasaray Resort Side går i varm orange, vit och beige färgskala. Inredningen utgörs av mjuka, runda former och behagliga trädetaljer och finurliga möbler. Alla rum har heltäckningsmatta.

Det här finns på alla rum:

Balkong eller terrass

Central luftkonditionering

Minibar

Vattenkokare

Te- och kaffefaciliteter

Wifi, tv, telefon, safety box

Dusch, hårfön

Bra att veta:

Minibaren fylls på en gång om dagen med öl, vatten och läsk.

Dubbelrum, 2–3 personer
I dubbelrummet på 22 m² finns två riktiga sängplatser och en extrasäng i form av en bäddsoffa som mäter 200x100 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få barnpris för ett barn. Du kan välja att uppgradera trädgårdsutsikten till havsutsikt mot ett tillägg. Dubbelrummet kan bokas som ett enkelrum mot ett tillägg.

Dubbelrum Large, 2–4 personer
I det här något större dubbelrummet på 27 m² finns två riktiga sängplatser och en extrasäng som mäter 200x90 cm samt en extrasäng i form av en bäddsoffa som mäter 200x100 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna, och det är möjligt att få barnpris för två barn.

Familjesvit, 3–4 personer
I familjesviten på 37 m² finns fyra riktiga sängplatser. Rummet kräver minst tre fullt betalande, här kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få barnpris för ett barn.

Familjesvit med terrass, 3–4 personer
I familjesviten på 45 m² finns fyra riktiga sängplatser. Rummet kräver minst tre fullt betalande, här kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få barnpris för ett barn.

Hur många pooler finns på Megasaray Resort Side?
Fem. Hotellet har dels en aktiv huvudpool och en lite lugnare relaxpool. Sen finns också en inomhuspool för dig som vill simma under tak. För barnen finns två barnpooler, varav den ena dessutom har tre små skojiga vattenrutschbanor att susa ner för!

Hotell med egen strand i Side

En promenad bort ligger hotellets närmaste strand. Det är en trevlig sandstrand som du behöver korsa ett promenadstråk för att komma till. Här finns en strandbar så du slipper gå tillbaka till hotellet när du blir törstig eller behöver ladda batterierna med något gott att äta. Det finns också en del vattensportsaktiviteter mot extra kostnad.

Aktiviteter för barn
På det här hotellet finns en rolig barnklubb för alla gäster mellan 4–10 år. Hotellets barnklubb arrangerar allt från poollekar och kreativa aktiviteter till minidisco och tävlingar. Barnklubben är öppet under större delen av dagen. Här finns också en ungdomsklubb för de lite äldre barnen mellan 11–17 som håller öppet under högsäsongen.

Underhållning för barn

På kvällarna underhålls barnen emellanåt med shower som är anpassade för en yngre publik. Ibland bjuds det även på biofilmer eller karaoke.

Det här finns också på barnens Megasaray Resort Side:

Barnklubbshus med plats för inomhuslek

Lekplats

2 barnpooler och 3 vattenrutschbanor

Barnhörna i All Inclusive-buffèn

Vad finns att göra på Megasaray Resort Side?
På det här hotellet finns gott om saker att hitta på om du behöver en liten paus från att ligga vid poolkanten. Ta en liten shoppingrunda runt hotellets egna butiker och köp med dig en fin souvenir att ta med hem. Kanske hyr du en bil eller en cykel på hotellet och utforskar omgivningarna på egen hand. Eller varför inte skaffa dig en ny semesterfrisyr i hotellets egen frisörsalong? Du kan också passa på att nyttja det öppna landskapet kring hotellet genom att ta en joggingrunda eller kvällspromenad runt den spektakulära sjön.

Wifi

Det finns kostnadsfritt wifi på rummen och på hela hotellområdet. Hastigheten varierar beroende på antal användare och var på hotellet du befinner dig.

Ett urval av aktiviteter på Megasaray Resort Side:

Bordtennis, tennis, dart

Sällskapsspel och brädspel

Vattenpolo, yoga, vattengymnastik, Zumba

Ett urval av underhållning på Megasaray Resort Side:

Livemusik

Kvällsshower och underhållning utomhus

Se mer om aktiviteter och underhållning för barn under fliken ”För barn och ungdomar”.

Mot betalning

Bil- eller cykeluthyrning, frisör

Finns det gym och spa på Megasaray Resort Side?
Ja, på hotellet finns ett litet gym som har det mesta du behöver av träningsmaskiner och vikter för att hålla i gång på semestern.

Du som vill ha lugn och ro på semestern kan besöka Megasaray Resort Sides sköna spa. Här hittar du en inomhuspool, en bastu, och ett turkiskt bad. Du kan även prova ångbastun eller slå till på en härlig behandling som till exempel massage eller en skönhetsbehandling.

Mot betalning

Ångbastu, alla behandlingar i spaet


Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Rökning kan förekomma på gemensamma platser utomhus

Utomhuspoolerna är inte uppvärmda och kan vara relativt kalla precis i början och slutet av säsongen

Vattenparkerna på våra hotell håller öppna under högsäsongen. Vissa hotell kan ibland ha kortare öppettider i sina vattenparker precis i början eller slutet av högsäsongen. Vissa vattenparker öppnar senare under säsongen än själva hotellen. Hotellen bestämmer själva vilka öppetider deras egna vattenparker har och håller dem ofta öppna under specifika tider på dagen. Varje enskilt hotell kan ändra öppettiderna i vattenparken med kort varsel utan att meddela Nazar. Vattenparkerna kan även hållas stängda vid dåligt väder eller vid för få antal gäster. För mer detaljerad information om just ditt hotells vattenpark hänvisar vi till hotellets egen hemsida.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider