WOT Lagos Montemar

Lagos, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Faro (FAO): 90.8 km (59 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 3,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell är idealt för strandturister och familjer, i Lagos mitt, ungefär 600 m från en sand- och stenstrand, på en huvudgata. Den närmsta flygplatsen är Faro (FAO) som ligger ungefär 80 km bort.

Hotellet bjuder 65 dubbelrum, som känner sig tillfreds i ett tre-våningshus med ett fyra-plansannex. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor, en bankomat och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning och tvättservice. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas (avgiftsbelagt). För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta rummen finns balkong. Gästerna sover i en dubbelsäng. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Badrummen har dusch och ett badkar. Hotellet erbjuder rökfria rum.

Parasollen på terrassen står likaså beredda för gästerna. På boendet erbjuds aktiviteter som tennis, golf och fiske. Mot en extra avgift kan en även aktiviera sig med cykelåkning/mountainbikeåkning och ridning. Med aktiviteter som vindsurfing, kanotpaddling, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Här finns även gym inomhus, vilket kan användas mot en avgift.

På boendet finns en frukostsal, ett café och en bar. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: en kontinental frukost och middag. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider