El Paseo Apartments

Playa del Ingles, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • Avstånd strand: 150 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 31.2 km (27 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Apartamentos El Paseo ligger centralt i San Bartolome de Tirajana, en fem minuters bilfärd från både Dynerna i Maspalomas och Yumbo Köpcentrum. Detta lägenhetshotell vid stranden ligger 22,4 km från Playa de los Amadores och 22 km från Playa de Puerto Rico.

Boendet har 18 rum som lätt nås med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet utan avgift. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, tvättservice och en tvättautomat. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel. För konferenser, föredrag eller sammanträdanden kan konferensrummet utnyttjas.

Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Separata sovrum kan arrangeras. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en bakugn. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat, en DVD-spelare och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns hårtork och badrockar. Huset erbjuder rökfria rum.

I utomhusanläggningen, var även ett badområde för barn finns ombesörjer det skönt tempererade vattnet för en sund badupplevelse.. På solterrassen finns både solsängar och parasoll. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, minigolf, ridning, vindsurfing, dykning, solarium och vandring. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider