HM Ayron Park

El Arenal, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 50 m

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det moderna vuxenhotellet HM Ayron Park är ett snyggt boende centralt beläget i Playa de Palma på södra Mallorca. Här bor du ett stenkast från den kilometerlånga sandstranden med nära till det mesta. Stilfullt inredda rum, en urban atmosfär och en välbesökt takterrass med två pooler gör hotellet till ett utmärkt val för både par- och kompisresan!

Är sol och bad din grej? Förutom den vackra sandstranden på ett stenkasts avstånd finns det inte mindre än fem pooler att välja mellan på HM Ayron Park. Sträck ut dig på en solstol i hotellets trädgård, eller ta ett dopp på åttonde våningen. Hotellets takterrass bjuder på två pooler och bästa bakgrunden för din feed! Varför inte njuta av havsutsikten från en balinesisk solsäng med en svalkande drink i handen från hotellets sky-bar? Vill du koppla av ytterligare kan du också besöka hotellets spa som erbjuder såväl bastu som behandlingar mot tillägg. För dig som vill hålla i gång på semestern kan du ta en runda i hotellets gym, eller varför inte hyra en cykel?

HM Ayron Park har flera smakfulla restauranger att välja mellan. Dagtid finns två food trucks med italienskt och amerikanskt tema, kvällstid en trendig japansk restaurang på som serverar rätter à la carte. När du bokar HM Ayron Park med oss har du möjlighet att välja frukost eller halvpension (frukost- och middagsbuffé) som tillval. Måltiderna serveras då i hotellets bufférestaurang och består av läckra rätter i en smakfull blandning av lokala specialiteter och internationella favoriter. Två olika barer står för välkomponerade cocktails, och till solnedgången rekommenderas speciellt ett besök i hotellets sky bar.

De 220 rummen och lägenheterna på HM Ayron Park renoverades 2019 och är utspridda över fyra byggnader på upp till åtta våningar. Vi erbjuder dubbelrum med eller utan begränsad havsutsikt för 1–3 personer. Samtliga har balkong, luftkonditionering och wifi. För dig som vill ha ett rymligare rum finns dessutom möjlighet att boka ett större dubbelrum. Hotellet ligger centralt i Playa de Palma, ett område som passar dig på jakt efter en riktigt fin sandstrand. Området sjuder av aktivitet under sommarmånaderna och det finns gott om barer, restauranger och nöjesliv som når sin topp under högsommaren. Den kilometerlånga stranden följs också av en lång strandpromenad som ringlar sig längs vattnet hela vägen in till Palma. Varför inte hyra en cykel och göra en dagsutflykt utav det? Följ bara strandpromenaden som tar dig hela vägen in till katedralen.

HM Ayron Park välkomnar gäster från 18 år. En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar på de Baleariska öarna. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori och gäller resenärer från 16 år. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider