Sokrat Hotel

Tirana, Albanien Flagga - Albanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Tirana (TIA): 24.2 km (30 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel Sokrat ligger i Tirana, en kvarts promenad från både Försvarsdepartementet och Skanderbeg-torget. Detta hotell ligger 0,5 km från Tiranas parlament och 0,6 km från Toptani shoppingcenter.

I detta hus finns 14 rum och en hiss och en reception. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet utan avgift. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en queensize-säng eller en kingsize-säng. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Badrummen har dusch och ett badkar. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med spa och massagebehandlingar. Här finns även ett disco och en nattklubb.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av frukost, lunch och en variationsrik kvällsbuffé. Dieträtter, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider