Ixia Dream

Ixia, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar

Recensioner

| 5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det moderna vuxenhotellet Ixia Dream ligger direkt vid stranden i Iyalyssos på nordvästra Rhodos. Med ljusa och luftiga rum, en grönskande trädgård och ett ombonat polområde är Ixia Dream ett av Solresors Paradis för två, noga utvalt för par.

Poolområdet på Ixia Dream är inbäddat i hotellets grönskande trädgård. Här kan du ta ett svalkande dopp i det klara vattnet, eller sträcka ut dig i en solsäng som kantar poolen. Beställ en drink i hotellets swim up-bar eller koppla av med en god bok. Föredrar du salta bad ligger stranden precis intill hotellområdet. De 29 rummen på Ixia Dream är snyggt inredda i ljusa toner. Vill du ha ett extra rymligt rum rekommenderas deluxerummen, och du kan boka din vistelse med havsutsikt eller poolutsikt. En härlig frukostbuffé ingår med din vistelse för en bra start på dagen!

Ixia Dream ligger i semesterfavoriten Ialyssos på Rhodos nordvästkust. En milslång klapperstensstrand löper längs kusten, och i ortens lokala centrum finns både restauranger, nöjen och butiker. En kvarts resa bort med lokalbuss eller taxi hittar du dessutom Rhodos stad där du kan flanera bland virvlande gränder i de gamla stadsdelarna, shoppa eller besöka trendiga restauranger och barer.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen. Ixia Dream välkomnar gäster från 16 år.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider