Savoy

Sharm el Sheikh, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Sharm el-Sheikh (SSH): 7.9 km (10 mins)

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Upptäck förstklassig service på Savoy Sharm El Sheikh. Denna 5-stjärniga resort är perfekt belägen direkt vid stranden och i hjärtat av SOHO-torget. Här omges du av frodiga tropiska miljöer och njuter av lyxiga rum med satellit-TV. Resorten erbjuder en imponerande uppsättning faciliteter, inklusive 5 pooler och vattensportaktiviteter såsom dykning och snorkling. För de sportintresserade finns även tennis- och squashbanor.

De ljusa rummen på Savoy Sharm El Sheikh Hotell är elegant inredda med moderna inslag. Varje rum har en egen balkong eller terrass med panoramautsikt över de välskötta trädgårdarna, poolerna eller det skimrande Röda havet.

Savoy Sharm El Sheikh Hotels 6 restauranger lockar med en mångfald av smaker från hela världen, inklusive asiatiska, italienska och medelhavsinspirerade rätter. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av drycker, levande musik och vattenpipor i någon av de 5 barerna. SOHO Square Sharm El Sheikh erbjuder ytterligare underhållning med sina många restauranger, kaféer och barer.

Aqua Spa & Wellness Centre är platsen där gästerna kan unna sig olika hälso- och skönhetsbehandlingar, såsom ayurvedisk massage och kroppsskrubbning. För familjer finns en barnklubb och ett spelrum med bland annat bordfotboll och dart.

Sharm El Sheikhs internationella flygplats ligger bara 8 km bort. För extra bekvämlighet kan gäster ordna med hotellbuss för att hämta dem mot en tilläggsavgift. Detta måste dock ordnas minst 48 timmar i förväg genom att lämna flyginformation till boendet.

< !--![endif]-->< !--![if-->< !--![endif]-->< !--![if-->< !--![endif]-->< !--![if-->

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider