Kempinski Hotel Soma Bay

Soma Bay, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 50 m
  • Flygplats Hurghada (HRG): 52.9 km (48 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Pool bar

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet, är idealt för strandturister och familjer, i Somabukten, direkt vid havet. Den närmsta flygplatsen är Hurghada (HRG) som befinner sig ca. 45 km bort.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 325 rökfria rum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan likaså använda sig av internet-uppkopplingen (wifi) (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". Boendet har även en rad affärer. På hotellet finns även en tidningskiosk, ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en kostnadspliktig barnpassingsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör och en piccoloservice. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. I de flesta boendealternativen kan gästerna avnjuta havsutsikten från sin balkong eller terrass. De flesta rummen vetter mot havet. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Dessutom finns ett kassaskåp och en minibar tillgängligt, mot en extra avgift. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Här finns även en telefon, en uttagsadapter och wifi. Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork och badrockar. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även två rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I det storskaliga poolområdets fyra utomhuspooler erbjuds uppfriskning av njutning. Under kalla dagar kan inomhushallen nyttjas. Barnen kan leka av sig i en av de två plaskdammarna. Bubbelpoolen ger skön muskelavspänning och poolbaren stärkande pauser. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. För den som har lust att aktivera sig erbjuds boccia och beachvolleyboll. Gästerna på boendet erbjuds ett varierat vattensportprogram, var jetskiåkning och vattenaerobic samt draksurfning, bananbåtåkning, segling, snorkling och dykning kan utföras mot en extra kostnad. Huset erbjuder gym, bordtennis, biljard och aerobics. Hotellet förfogar över en wellnessavdelning med en bastu, ett ångbad och hydroterapibehandlingar. Även massagebehandlingar finns att nyttja (avgiftsbelagt). En miniklubb och ett kasino innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som dieträtter, vegetariska rätter, barnmenyer och halalkost. Babymat erbjuds till de små. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål, picknick och snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider