Hotel Card International

Rimini, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Bologna (BLQ): 124 km (1 hour 21 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel Card International ligger i Rimini (i området Riminis historiska stadsdel), en tio minuters bilfärd från både Fiera di Rimini och Italien i miniatyr. Detta hotell med exklusiv profil ligger 2,3 km från Rimini-stranden och 26,7 km från Misano World Circuit Marco Simoncelli.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 53 rökfria rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, översättningstjänster, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Balkong är standard i flesta rummens. Gästerna sover i en dubbelsäng. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär optimal komfort. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Dessutom ärhårtork till förfogande. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Huset erbjuder olika sport- och fritidsaktiviteter. En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, gymnastik, spa och vandring.

På boendet finns ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Dagligen serveras frukost och lunch. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider