Electra Palace

Ialyssos, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 0 m
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 1974
  • transfer_time: 15-20 minuter
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Klinkergolv
  • elevator
  • family_room
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 6
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 307
  • all_inclusive

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Vackert beläget strandhotell
Electra Palace är ett högklassigt All Inclusive-hotell direkt beläget vid stranden, som erbjuder ett stort utbud av aktiviteter från morgon till kväll. Här finns ett vackert poolområde, en utomhusjacuzzi med havsutsikt och en barnpool för de minsta gästerna. Den mjuka vinden skänker svalka från den heta solen och i pool- och strandbaren serveras det kalla och varma förfriskningar.

Mellan hotellet och stranden finns härliga gräsmattor och flera soldäck och loungeområden som bjuder in till avkoppling med det turkosa Egeiska havet som en vacker kuliss.

De fräscha rummen är modernt inredda och välplanerade. På Electra Palace är välsmakande All Inclusive inkluderat i priset, så att du slipper tänka på vad mat och dryck kostar och kan koncentrera dig på att äta, njuta och ha det bra!

Om du får lust att upptäcka Rhodos kan du promenera till trevliga Ialyssos centrum, eller strosa runt i mysiga Rhodos stad ca en halvtimmes bilfärd från hotellet.

Electra Palace är en del av Nazars Holiday Collection, och här får du fantastisk kvalitet och mycket för pengarna.

Bad för alla tycken och smaker
Oavsett vilken pool du väljer att bada i, så kommer du kunna njuta av den frodiga och vackra naturen som omger Electra Palace. Vid den fina och läckra huvudpoolen råder en behaglig stämning, och här finns även en liten barnpool för hotellets minstingar. I jacuzzin kan du slappna av och njuta av den fantastiska utsikten över det turkosblå havet.

Precis nedanför hotellet hittar du den mysiga privata stranden, som är en blandning av sand och klappersten. Hit kan du gå för ett stilla morgondopp innan hotellet vaknar, eller svalka dig i den milda brisen och det sköna vattnet under dagerns varmaste timmar. Här finns ett fint soldäck med solsängar, sittmöbler och bar, där du kan njuta av svala drinkar, härlig stämning och utsikt över det glittrande havet. Solsängar och parasoll på stranden är kostnadsfritt, och badhanddukar kan lånas på hotellet.

Läcker och bekväm All Inclusive
Med All Inclusive på Electra Palace kan du fokusera på att njuta av semester, och lämna plånboken på hotellrummet! Frukost, lunch och middag serveras i form av välfyllda bufféer i huvudrestaurangen, och de flesta kvällarna i veckan är här olika teman. Hotellets minsta gäster kan njuta av barnvänliga rätter från en speciell barnmeny.

Om du blir sugen på något gott mellan måltiderna så finns det både glass och läckra bakverk att njuta av i det franska bageriet om dagarna. Här serveras även sen frukost, om du vill sova ut lite extra eller ta ett träningspass innan frukost. Det finns ett flertal mysiga barer på hotellområdet, och ett utvalt sortiment av grekiskt vin och öl, läsk, juice och vatten ingår alltid i ditt All Inclusive-program. Hotellet har gjort det tydligt och enkelt att se vad som är inkluderat.

Både lunch och middag kan avnjutas i hotellets medelhavsinspirerade grillrestaurang, dit du inte behöver boka bord. Du kan även äta middag på den italienska eller kinesiska temarestaurangen, som kräver bordsbokning minst ett dygn i förväg. Här kan du i mån av plats äta helt kostnadsfritt en kväll i veckan. Den italienska restaurangen serverar även härlig lunch.

Vänligen uppmärksamma att det är klädkod i hotellets huvudrestaurang om kvällarna, som innebär hellånga byxor för män.

Mot betalning

Viss importerad dryck, vissa viner och öl på flaska.

Massor av skoj för både stora och små barn
Om barnen har det roligt på semestern, så har du som förälder också det bra. Electra Palace har en populär internationell barnklubb med passionerad personal som alltid gör sitt bästa för att barnen ska trivas. Tre gånger i veckan arrangeras det roliga kvällsaktiviteter för barn från 4-11 år. På området finns även en barnpool, en mysig liten lekplats och en mindre klättervägg.

För de äldre barnen finns det en tonårsklubb med bland annat dart och Nintendo-hörna, där ungdomarna kan umgås och träffa nya vänner. Det finns till och med en babyklubb för barn mellan fyra månader och fyra år, som är mot betalning.

Mot betalning

Babyklubben.

Många möjligheter att aktivera sig
På Electra Palace finns det mängder av spännand aktivitetsmöjligheter! Prova på yoga och tai chi, sväng på höfterna under ett svettigt zumba-pass eller lär dig att meditera med havet som bakgrundsmusik. Du som gillar bollsporter har du kommit helt rätt, för här kan du både spela beachvolleyboll, minifotboll, tennis, bordtennis och basket.

Om havet inspirerar dig till att lära dig att dyka, så erbjuds det dyklektioner vid hotellets stora pool. Utöver detta kan du roa dig med aerobics, pilates, kitesurfing och dans. Electra Palace erbjuder även något så unikt som lektioner i grekiska, grekisk historia och grekisk matlagning!

Du som vill passa på att träna under ledigheten kan besöka hotellets välutrustade gym, som kräver en ålder på minst 16 år. Hotellet har även ett fridfullt spa, där du kan njuta av avslappnande behandlingar.

Ibland arrangeras temakvällar såsom grekisk afton, livemusik eller cocktailpartyn. Det finns kostnadsfritt wifi på hela hotellområdet, men om du önskar snabbare uppkoppling är det mot extra betalning.

Mot betalning

Privatlektioner i sport, upplyst tennisbana, dykning och dyklektioner, kitesurfing, arrangerade utflykter, snabbare wifi.

Fräscha och rymliga rum
Rummen är modernt inredda och är utrustade med det mesta du kan tänkas behöva. Alla rum har trådlöst kostnadsfritt internet, balkong, individuellt anpassningsbar luftkonditionering, klinkers, telefon, deponeringsbox, minikylskåp, vattenkokare med kaffe och te, tv samt tofflor och badrockar. På badrummet finns hårfön samt badkar eller duschkabin.

Dubbelrum annex med trädgårdsutsikt, 2-3 personer
Dubbelrum annex på ca 25 m² ligger i en separat del, som är omgiven av en lummig trädgård. Från balkongen har ni en härlig utsikt över trädgården. Här finns två riktiga sängplatser och en extrasäng som mäter 185x75 cm. Det krävs minst två fullt betalande och det kan bo max två vuxna och ett barn i rummet. Det är möjligt att få ett barnpris. Detta rum kan bokas som enkelrum mot ett tillägg. 

Dubbelrum huvudbyggnad, 2-3 personer
Dubbelrummen på ca 25 m² har en balkong med utsikt över poolen, eller havsutsikt mot tillägg. Här finns två riktiga sängplatser och en extrasäng som mäter 185x75 cm. Det krävs minst två fullt betalande och det kan bo max två vuxna och ett barn i rummet. Det är möjligt att få ett barn till barnpris. 

Familjerum, 2-4 personer
Familjerummen på ca 35 m² har en extra stor hall och är mer rymliga än dubbelrummen. De har balkong med fin utsikt över poolen eller trädgården, men du kan själv inte välja utsikt hemifrån. Här finns två riktiga sängplatser och två bäddsoffor som mäter 190x75 cm. Det krävs minst två fullt betalande och det kan bo max fyra vuxna i rummet. Det är möjligt att få två barnpriser. 

Familjesvit, 2-4 personer
Familjesviterna på ca 38 m² är rymliga och består av ett sovrum och ett vardagsrum. Du får en balkong med fin utsikt över poolen eller trädgården, men har inte själv möjlighet att välja utsikt. Här finns två riktiga sängplatser och två bäddsoffor som mäter 190x75 cm. Det krävs minst två fullt betalande och det kan bo max fyra vuxna i rummet. Det är möjligt att få två barn till barnpris. 

Massage i hotellets spa
I den vackert inredda spaanläggningen på Electra Palace kan du njuta av en rofylld stund i jacuzzin, eller unna dig någon av alla de kroppsbehandlingar som står till buds. Du kan välja mellan olika former av pedikyr och manikyr, massager samt ansiktsbehandlingar, alla mot betalning. Det finns också bastu och ångbad som kan användas mot betalning. Jacuzzin och den uppvärmda inomhuspoolen kan användas fritt av gäster över 16 år.

Mot betalning

Spabehandlingar, besök i bastu och ångbad.


Barnklubben har öppet mellan 10:00-18:00, och tre gånger i veckan arrangeras det kvällsaktiviteter för barn från 4-11 år. Babyklubben för barn mellan fyra månader och fyra år är mot betalning och öppen 10.00-18.00.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider