Hotel Maristel & Spa

Banyalbufar, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 1000 m
  • Flygplats Mallorca (PMI): 57.4 km (1 hour 13 mins)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet är idealt för vuxna som vill vara för sig själva under semestern och befinner sig i Estellenchs. Den närmsta flygplatsen Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) ligger ungefär 30 km från boendet.

Gästerna kan bo i ett fyra-våningshus eller i ett annex. Anläggningen har 53 rum. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. För gästerna fordon finns parkeringsmöjligheter i ett garage (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, en väckningstjänst, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning (avgiftsbelagt). Cykelplatser kan förbokas. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel. För konferenser, föredrag eller sammanträdanden kan konferensrummet utnyttjas.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett centralstyrt värmesystem att tillgå. Balkong eller terrass hör till de flesta rummens standard. I rummen finns en bäddsoffa. En minibar och ett skrivbord och ett kassaskåp erbjuds också (mot en extra kostnad). Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon, en plattskärms-TV med satellitlanslutning, en väckarklocka och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummen finns hårtork och en telefon. Dessutom är rullstolsanpassade rum bokningsbara. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

På solterrassen finns både solsängar och parasoll. En bubbelpool lockar till rogivande muskelavslappning (gratis). Gäster kan aktivera sig med fiske. Huset tilltalar även vattensportutövare med kanotpaddling, snorkling och dykning. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds bordtennis och biljard. På hotellet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam och massagebehandlingar.

På boendet finns en buffé-restaurang, ett café och en bar. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: en innehållsrik frukostbuffé och lunch. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider