Hotel InterContinental Madrid

Madrid, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • Flygplats Madrid (MAD): 12.1 km (17 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta lägenhetshotell i lyxklassen välkomnar gästerna till ett boende i Madrid. Precis utanför dörren finns hållplatser för kollektivtrafik.

Lägenhetshotellet som erbjuder 28 sviter, 91 lägenheter, 196 enkelrum och 111 dubbelrum befinner sig i en byggnad med åtta våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På hotellet finns även en tidningskiosk och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med projektor och fotokopiator tillgängligt. Evenemang som kongresser, symposier, föredrag osv., eller helt enkelt det dagliga arbetet kan organiseras problemfritt med hjälp av kontors- och konferensservice.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Balkong är standard i flesta rummens. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat, en radio, en uttagsadapter och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder 256 rökfria rum och ett rum där rökning är tillåten.

En solterrass bjuder in till avkoppling. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och tennis. Lägenhetshotellet erbjuder gym, squash, gymnastik och aerobics. På hotellet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, skönhetssalong och massagebehandlingar.

På boendet finns en matsal, ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider