HCC Taber

Barcelona, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Barcelona (BCN): 14.2 km (22 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet i Barcelonas, ligger centralt och precis vid en huvudgata ca. tre km från stranden och är en ideal utgångspunkt för strandturister, sportiga och aktiva turister, familjer, unga människor och singlar som vill upptäcka staden.

År 2021 moderniserades hotellet. Hotellet har 15 enkelrum och 77 dubbelrum som lätt nås med två hissar. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Boendet gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och ett växelkontor. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I boendet finns ett TV-rum. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, under förutbestämda tider finns kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst och tvättservice. Nyheter från när och fjärran kan inlapas från dagstidningarna. I konferensområdet kan en videoprojektor, en faxapparat, en projektor, blädderblock/pennor och en fotokopiator utnyttjas. Konferensservicen erbjuder stöd för allt som beträffar organisationen av evenemang. För konferenser, föredrag eller sammanträden står två rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och ett centralstyrt värmesystem. Gästerna sover i en dubbelsäng. På begäran finns extra- och spjälsängar tillgängliga mot avgift. Ett kassaskåp och ett skrivbord och en minibar erbjuds också (mot en extra kostnad). Det finns också ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. Det lilla extra som en telefon, en plattskärms-TV med satellit/kabelanslutning, en uttagsadapter och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och en telefon till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder 92 rökfria rum.

På boendet finns en frukostsal, en bar och en lobbybar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. Glutenfria måltider och laktosfri kost förbereds efter önskemål. Mot en extra avgift kan man även alkoholfria drycker och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider