Danubius Hotel Erzsébet City Center

Budapest, Ungern Flagga - Ungern

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Budapest (BUD): 21.5 km (35 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger i centrala Budapests. I närheten finns möjligheter att handla och tillgång till kollektivtrafiken finns inom ca. 100 m.

Detta cityhotell byggdes 1872. Hotellet som erbjuder 123 rum, sju enkelrum och 108 dubbelrum befinner sig i en byggnad med åtta våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Flerspråkig personal, i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. I boendet finns bagageförvaring, ett kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Att boendet har både en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat, en piccoloservice och flygbuss. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och projektor tillgängligt.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Solstolarna lockar till solbad. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, spa och en bastu.

På boendet finns en restaurang med luftkonditionering, en matsal, ett café och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider