Lara Barut Collection

Lara, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 3 km
  • Flygplats Antalya (AYT): 12.7 km (18 mins)
  • Distance Beach: 0mAntalya12kmLara3km

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

❝ Ultra All Inclusivehotell mitt på stranden

Lara Barut Collection är ett 5-stjärnigt lyxhotell beläget precis vid Larastranden i Antalya. Här finns faciliteter och aktiviteter för alla åldrar, och hotellet passar perfekt för familjer, par och vänner som vill bo i lyxiga omgivningar.

Hotellet erbjuder bland annat en pool med vattenrutschbanor för alla vattenglada, en semi-olympisk pool och en barnpool. Föredrar du Medelhavets salta vågor har du direkt tillgång till hotellets privata strand där solstolar och parasoll är gratis för hotellets gäster. Här finns även en separat zon för endast vuxna.

På hotellet hittar du också ett härligt SPA-center med alla faciliteter som behövs för att skämma bort dig själv med bland annat turkiskt bad, bastu och massage (alla behandlingar mot avgift). Önskar du att vara aktiv under semestern kan du bland annat träna i gymmet, dansa zumba, spela tennis eller simma i inomhuspoolen med saltvatten. Alla barn i åldern 4-12 år har möjlighet att delta i roliga aktiviteter i den internationella miniklubben eller ha kul på lekplatsen. Teenagers Club finns för ungdomar mellan 13-16 år (endast sommartid).

När mörkret faller anordnas underhållning med både shower och musik och natten kan avslutas i hotellets diskotek. Vill du ha en lugnare kväll kan du titta på film i biosalongen.

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk dock på att anslutningen ofta är både långsam och ostabil, och därför är det inte möjligt att streama filmer etc.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider