Hotel Ariston & Ariston Patio

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Prag (PRG): 17.8 km (32 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • distance_city: 2000

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger ca. två km från centrala Prag. Till flygplatsen Prag (PRG) är det 20 km.

I ett fyra-våningshus, och i ett tre-plansannex finns sammanlagt 116 rum, nio enkelrum och 92 dubbelrum. Receptionen är bemannad dygnet runt. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, transferservice, tvättservice och en tvättautomat. Det finns ett affärsområde med faxapparat och fotokopiator tillgängligt.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Huset erbjuder rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med tennis. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett kasino.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Restaurangen erbjuder även vegetariska rätter.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider