Valamar Argosy

Dubrovnik, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Dubrovnik (DBV): 24.2 km (33 mins)

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Valamar Argosy är ett hotell med vuxen atmosfär, utan att vara barnfritt. Det passar dig som reser i par och vill njuta av lugnet i vacker miljö och samtidigt ha möjlighet att varva utflykter med dagsaktiviteter och fina bad. Hotellet har ett svårslaget läge ute på en halvö, med havet på tre sidor och ca 6 km till Dubrovniks historiska stadskärna. Bara några minuters promenad från hotellet tar dig till tre fina stränder.

Poolområdet är imponerande med infinitypool och utsikt mot havet åt flera håll. Vid poolområdet finns en upphöjd solterrass med solstolar och parasoll och intill finns en poolbar med dryck, cocktails, snacks och enklare rätter.

Precis intill hotellet finns en mysig liten strand och bara en kort promenad bort hittar du de populära stränderna Copacabana och Val President Relax Beach med möjlighet till olika vattensporter.

Hotellets bufférestaurang har terrass med havsutsikt. Här serveras internationella rätter och bjuds på temakvällar med kroatiska specialiteter - många med lokalproducerade råvaror från den bördiga Konavljedalen. I lobbybaren ordnas kvällar med livemusik.

Valamar Argosy har ett wellness som gör att du kan känna dig lite extra bortskämd på semestern. Prova på Valamars signatur wellness program eller massage och enklare skönhetsbehandlingar. Här finns också en inomhuspool och motionsrum.

Vill du hålla igång ska du prova på hotellets Stay Fit-Program, ett aktivitetsprogram från morgon till kväll (sex dagar i veckan). Testa vattenaerobics, vattengympa och eller jogging och powerwalking. Du kan också delta i olika turneringar med boll.

I närheten av hotellet finns ett mindre shoppingcentrum samt ett par restauranger och barer. Längs promenadgatan som går från stranden i Lapad, längst ner på halvön, finns många restauranger och kaféer. Här njuter du folklivet på en uteservering, förslagsvis, med ett glas vitt blandat med mineralvatten.

In till Dubrovniks gamla stad kan du enkelt ta dig med stadsbussen.

Så här bor du

Fina, fräscha rum med modern inredning. Luftkonditionering, kassafack, sat-tv, telefon, Internet, minibar, vattenkokare, hårtork, bad/dusch och wc.

Byggnadens faciliteter

Reception, restaurang, frukostrum, inomhus-/utomhuspool, solstolar, strandservice (mot avgift), gym, bastu, spa (mot avgift), bar, underhållning, Wi-Fi, parkering (mot avgift), begränsat antal.

Annat

Turistskatt ingår.

4 våningar, hiss.

Frinätter

10% rabatt i perioderna 25/4-1/6 2024, 1/7-13/7 2024 eller 19/8-27/10 2024.

Ankomst

Reception 24 tim. Incheckningstid: 14:00, utcheckningstid: 10:00.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider