Hotel Aloe Canteras

Las Palmas stad, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 30 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 26.8 km (26 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger mindre än 50 meter från sandstranden, i Las Palmas. Las Palmas centrum, till boendet, är det ungefär en km.

I ett sju-våningshus, och i ett fem-plansannex finns sammanlagt 43 dubbelrum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I semesterortens finns bagageförvaring, ett kassaskåp och en drickautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Komplexets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. I rummen finns en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och ett minikylskåp. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en stereoanläggning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Anläggningen erbjuder rökfria rum.

På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Semesterorten erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, golf och ridning. Vattensportentusiaster kan roa sig med snorkling och dykning. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och solarium, då samtliga erbjuds. Till nöjesutbidet hör ett disco och ett kasino.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal, ett café och en bar. Komplexet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag. I boendet serveras också vegetariska rätter. Därutöver erbjuder semesterorten även snacks. Komplexet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider