Hotel Alicante Gran Sol Affiliated by Melia

Alicante stad, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 300 m
  • Avstånd till centrum: 100 m
  • Flygplats Alicante (ALC): 12.6 km (22 mins)

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta hotell ligger mitt i Alicante, alldeles vid havet med fantastisk panoramautsikt över marinan och stranden. Kollektivtrafiken finns 50 meter från hotellet.

Hotellet, som är berömt för sin arkitektur, har 28 våningar med totalt 123 rum, varav 80 är dubbelrum med lounnge och 43 är Gran Comfort-dubbelrum. Hotellet har 24h reception, hissar, internet, panoramarestauragn på 28e våningen, lobbybar, moderna mötesrum med en senaste tekniska utrustningen. Dessutom har hotellet parkeringsmöjligheter (mot avgift).

Rummen, varav de flesta har havsutsikt och internet, har fullutrustade badrum, luftkonditionering och centralvärme, satellit-TV med Canal+, telefon, minibar och kassafack.

Hotellet har en bastu och erbjuder olika aktiviteter som cykelturer, ballongflygning, bergsklättring, parasailing, ridning och vattensporter (pris och tillgänglighet mot förfrågan). Hotellet ligger bara 15 km från de 13 golfbanorna i Alicante-området och ett hälsospa finns bara några meter från hotellet.

Hotellet erbjuder en buffetfrukost med ett stort urval. A la carte-restaurangen ""Mirador"", som finns på den 26e våningen med fantastisk utsikt över Medelhavet och staden, serverar en traditionell blandning mat med medelhavsinfluenser. Varje fredagskväll är det livemusik med specialmenu (öppen 13.00-16.00 och 20.00-23.00). Baren ""Barlovento"", i lobbyn, är öppen från 12.00 till 24.00.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider