Hotel Cordial Marina Blanca

Playa Blanca, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Lanzarote (ACE): 29.4 km (32 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet ligger ca. fem minuter från sandstranden, i Playa Blanca. Playa Blancos innerstad når gästerna efter 1,5 km. Detta är en ideal plats för strandturister.

Lägenhetshotellet bjuder 89 enkelrum och sex dubbelrum, som känner sig tillfreds i ett tre-våningshus med ett två-plansannex. Hotellet har en hiss och en 24-timmars-reception. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Lägenhetshotellets har en härlig trädgård med lekplats. I hotellet finns ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, tvättservice och en tvättautomat. Resande med cykel kan använda det privata cykelförrådet. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns ett kök och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. I de flesta rummen finns balkong. Gästerna sover i en dubbelsäng. Det går även att boka separata sovrum. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. I kokvrån finns ett kylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Lägenhetshotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. I poolbaren kan gästerna svalka sig med något från dryckesutbudet. Här finns även möjligheten att varva ned med boccia, minigolf, snorkling och bordtennis.

På boendet finns en matsal, en bar och en pub. Gästerna skäms bort i den rökfri restaurangen. Restaurangen är utrustad med både klimatanläggning och barnstolar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Dagligen serveras en innehållsrik frukostbuffé och en lunch á la carte. Dieträtter och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider