Astor Court Hotel

Bloomsbury, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 92.9 km (1 hour 29 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger ett stenkast från centrum London och de främsta sevärdheterna nås inom en km. Boendet är perfekt för såväl affärsresenärer som för familjer. Till flygplatsen London - London City Airport (LCY) är det runt 16 km. Flygplatserna London - Heathrow (LHR) och London - Gatwick (LGW) befinner sig ca. 23 km och 51 km från boendet.

Cityhotellet byggdes år 1900. De 45 rökfria rummen, de sex lägenheterna och de 38 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningsplan och nås lätt med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Lägenhetshotellets erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. I boendet finns ett TV-rum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng, en kingsize-säng eller en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, ett minikylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Hotellet erbjuder rökrum.

Ett par simtag i poolen får i gång blodomloppet och i bubbelpoolens massagestrålar kan gästerna bara njuta. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, spa, en bastu, ångbad och skönhetssalong.

På boendet finns en rökfri restaurang, en frukostsal och en bar. Här erbjuds en kontinental bufféfrukost som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider