Westend Hotel (x Kurpfalz)

München, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Distans

  • Distance city: 1500m

Hotellbeskrivning

Westend Hotel ligger centralt i München, en 1 minuters bilfärd från Theresienwiese och 8 minuter från BMW World. Detta hotell ligger 3 km från Viktualienmarkt och 4,1 km från Hofbrauhaus.

De åtta enkelrummen och de 36 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningsplan och nås lätt med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, tvättservice, ett konferensrum och en tvättautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att centralvärme är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi innebär optimal komfort. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Något särskilt gästerna i badrummen ett urval av handdukar. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder rökfria rum och rökrum.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider

Recensioner