Riad Sable Chaud

Marrakech, Marocko Flagga - Marocko

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Flygplats Marrakesh (RAK): 7.3 km (18 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Riad Sable Chaud placerar dig i hjärtat av Marrakech, och du är inte mer än en fem minuters bilfärd från Jemaa el-Fnaa och Saadian-gravarna. Denna riad med 4 ligger 2,2 km från Souqs och 2,5 km från Marrakesh-museet.

De fyra rummen är väl anpassade för gästerna som välkomnas till att avnjuta en avspänd vistelse här. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Boendet gäster är hjärtligt välkomna att koppla av i trädgården. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Balkong är standard i flesta rummens. Gästerna sover i en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Kokvrån i rummet är utrustad med ett kylskåp. Det lilla extra som en telefon, satellit-TV, en DVD-spelare och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum.

Bassängerna inomhus och utomhus passar bra för både avslappning och regelmässig vattenträning. På terrassen finns bekväma solstolar. En bubbelpool lockar till sköna stunder. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och ridning. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och biljard. I huset finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, massagebehandlingar och solarium. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och ett café. Dagligen serveras en näringsrik frukost. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider