Amba

München, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger i München centrum. Hotellets gäster finner en anslutning till kollektivtrafiken 100 m från boendet.

De 86 rummen, de 37 enkelrummen och de 38 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sex våningsplan och nås lätt med en hiss. Flerspråkig personal, i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som en garderob, bagageförvaring, kassaskåp, rumservice, tvättservice, ett konferensrum och en teatersalong. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen.

I rummen finns en bäddsoffa. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (avgiftsbelagt) innebär optimal komfort. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökfria rum och rökrum.

Solstolarna lockar till solbad. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med tennis. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, gymnastik och aerobic. På hotellet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad och solarium.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider

Recensioner