Esmeralda Hotel

Kremastí, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • A/C
  • Avstånd strand: 700 m
  • Flygplats Rhodos (RHO): 3.7 km (7 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Pool bar

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta familjevänliga hotell befinner sig vid en huvudgata Kremasti centrum i närheten av havet och är idealt för nattugglor. Den närmsta flygplatsen är Rhodos (RHO) som ligger ungefär fyra km från boendet.

Hotellet har även 21 rökfria rum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till inrättningen hör bagageförvaring. Gästerna kan likaså använda sig av internet-uppkopplingen (wifi) (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet har även en rad affärer. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen (avgiftsbelagt). Det finns ett affärsområde med faxapparat och fotokopiator tillgängligt.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att luftkonditionering (avgiftsbelagt) är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Balkong eller terrass hör till de flesta rummens standard. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Mot en avgift kan gästerna förvara sina värdesaker i en säkerhetsbox. Här finns även ett minikylskåp. En telefon och satellit-TV innebär optimal komfort. I badrummet finns ett badkar och hårtork. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder tre familjerum och rökrum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Och i poolbaren erbjuds uppfriskande drycker. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som katamaransegling och kajakpaddling och vindsurfing, draksurfning och dykning erbjuds (avgiftsbelagt). Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds biljard och dart. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds. Boendet underhållningsteam lägger upp ett nöjesprogram för barn och vuxna.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en lobbybar. Huset erbjuder följande måltidspaket: övernattning med frukost och halvpension. En frukost både för sjusovare och morgonpigga, till lunch och kvällsvard finns ett rikt urval av rätter att välja på. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer och laktosfri kost förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider