Villa Rosa Riviera

Rimini, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • spa
  • Flygplats Bologna (BLQ): 126 km (1 hour 24 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger endast några ögonblick från stranden, i Rimini. Till stadskärnan Riminis är det ca. 800 m. Detta är en ideal plats för strandturister och familjer.

Strandhotellet byggdes år 1905. Hotellet huserar i ett fyra-våningshus och har sammanlagt sju enkelrum och 53 dubbelrum. På hotellet har gästerna självklart tillgång till hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. På boendet finns även en tidningskiosk, ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Som en ytterligare bekvämlighet finns hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. En solterrass, solsängar och parasoll finns likaså på boendet. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och golf. Vattensportentusiaster kan roa sig med vindsurfing, kanotpaddling och dykning. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och gymnastik. I wellnessavdelningen erbjuds härlig avslappning i form av spa och en bastu. För gästerna står massagebehandlingar som en möjlihet till njutning (mot en kostnad). Till nöjesutbidet hör ett disco och en nattklubb.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Till frukost väntar en rik buffé. Till middag kan gästerna avnjuta rätter från a la carte-utbudet. Det är även möjligt att beställa från middagmenyn. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider