Valamar Bellevue Resort

Rabac, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • barnklubb
  • Flygplats Zagreb Airport (ZAG): 234 km (2 hours 48 mins)

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Valamar Bellevue Resort ligger strax utanför centrum, lugnt och vackert beläget med tjusig utsikt över havet och ön Cres.

Bad och aktiviteter

Här finns ett avslappnat poolområde med havsvatten och separat barnpool samt liten babypool med sötvatten. Runt poolen finns solstolar och parasoll och poolbaren serverar dryck och lättare snacks hela dagen.

Familjer med små barn kommer att älska hotellets Family Beach. Stranden består av vit klappersten och har en solskyddad sandlåda för en rolig dag på stranden. Solstolar och parasoll finns att hyra.

Ett kort stycke bort finns ytterligare några avskilda stränder med klappersten.

Vill du hålla igång kan du hyra cykel, jogga eller vandra i fantastiska naturomgivningar. Du kan också delta i roliga sportaktiviteter eller prova yoga och pilates i en avslappnad atmosfär.

På Valamar Bellevue Resort har du även möjlighet (mot avgift) att spela tennis, prova på olika vattensporter, gå en dykkurs och spela minigolf.

Din All Inclusive

Gillar du god mat kommer du inte bli besviken. Alla huvudmåltider dukas upp i bufféform i huvudrestaurangen Mediterraneo. Många av råvarorna är lokalproducerade och här smakar tomaterna fortfarande tomat och den lokala olivoljan hör till de bästa i världen.

Till lunch och middag ingår måltidsdryck (lokala viner, öl, läsk och vatten samt te och kaffe).

Hotellet har flera barer. Två av dessa serverar under dagtid olika lokala drycker, läsk och enklare snacks som ingår i din all inclusive.

Barnklubb och underhållning

Valamars barnklubb, Maro, för barn i åldrarna 3-12 år garanterar en händelserik semester för de minsta. Klubben har ett professionellt designat pyssel- och underhållningsprogram för barn i olika åldersgrupper med brett utbud av aktiviteter.

Se till att du inte missar underhållning teamets framträdanden senare på kvällen och besök den närliggande Sundance Beach Club eller The Beat Beach Club och njut av den fantastiska atmosfären, DJ-framträdanden och goda cocktails.

Så här bor du

Snygga och bekväma rum med utmärkt komfort. Familjerummen avdelade med skjutdörr/skiljedörr. Luftkonditionering, uppvärmning, kassafack, sat-tv, telefon, Internet, minibar, bad/dusch och wc.

Byggnadens faciliteter

Reception, restaurang, frukostrum, utomhuspool, solstolar, strandservice (mot avgift), bar, underhållning, konferensrum, Wi-Fi, parkering, lekplats.

Annat

Daglig städning ingår. Sänglinne och handdukar ingår. Turistskatt ingår.

5 våningar, hiss.

Ankomst

Reception 24 tim. Incheckningstid: 14:00, utcheckningstid: 10:00.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider