Labranda Senses Resort

Jelsa, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • Flygplats Split (SPU): 78.0 km (1 hour 53 mins)

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Labranda Senses Resort ligger i en avskild och skogbevuxen vik, strax utanför byn Vrboska och bara ett stenkast från havet. Byn Vrboska, som ligger på den soligaste kroatiska ön Hvar, har fått smeknamnet Lilla Venedig som syftar på dess ovanliga, vackra och djupa vik med sina charmiga broar. Vill du utforska andra delar av ön har du ca fem respektive nio km km till byarna Jelsa och Stari Grad. Till huvudorten på ön, staden Hvar, är det ca 30 km.

Det modernt designade hotellet renoverades 2016 och omgärdas av väldoftande pinjeträd och vackra medelhavsväxter. På Labranda Senses Resort kan du slappna av med en bok på solterrassen, bada i poolen samt koppla av i hotellets wellness. Här erbjuds professionella behandlingar för ansikte och kropp, ett högkvalitativt urval av speciella massage- och yogakurser. Du kan också på egen hand träna i gymmet eller prova på att dyka. På stranden finns solstolar och parasoll samt kristallklart hav.

Resorten har en huvudrestaurang med havsutsikt, en trattoria med italienska specialiteter samt två barer med uppfriskande drycker och läckra cocktails. Har du bokat halvpension ingår måltidsdryck till middagen från dryckesautomater (läsk, vatten samt inhemska viner och öl).

För barnen finns barnklubb (3-13 år), game room samt barnbio.

Så här bor du

Modernt inredda, bekväma rum med bl.a. te- och kaffefaciliteter, luftkonditionering, platt-tv med satellitkanaler och kassafack. Luftkonditionering, uppvärmning, heltäckningsmatta, kassafack, sat-tv, Internet, minibar, hårtork, dusch och wc.

Byggnadens faciliteter

Reception, restaurang, frukostrum, utomhuspool, solstolar, strandservice (mot avgift), gym, bastu (mot avgift), jacuzzi (mot avgift), spa (mot avgift), bar, Wi-Fi, parkering (mot avgift).

Tillval

Barnsäng förbokas, € 7/natt.

Annat

Turistskatt/miljöavgift betalas på plats.

4 våningar, hiss.

Ankomst

Incheckningstid: 15:00, utcheckningstid: 10:00.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider