Residencial Florescente

Lissabon, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Poolbar
  • Restaurant(s)
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar
  • Utomhuspool

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Lissabon. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger ungefär fem km från stranden.

Boendet hälsar gästerna välkomna till ett sex-våningshus med sammanlagt 67 rum och en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Förutom en souvenirshop, finns även en rad andra butiker här. På hotellet finns även en tidningskiosk, ett lekrum och ett bibliotek. De som anländer med egen bil kan använda sig av boendets parkeringsplatser (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Ett mötesrum ger möjlighet att anordna konferenser, föredrag eller möten.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I rummen finns en dubbelsäng. Mot avgift går det att få en extrasäng. Bekvämligheter som en telefon, en plattskärmstv med satellitanslutning, en radio, en väckarklocka och wifi bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Badrummen har dusch, ett badkar och en bidé. Dessutom ärhårtork till förfogande. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Bassängerna i utomhusanläggningen passar dem som söker aktiv rekreation eller regelmässig vattenträning. På terrassen finns bekväma solstolar. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med golf.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider