Hotel Kennedy

Rom, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Roma Fiumicino (FCO): 30.8 km (38 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Air Conditioning

Recensioner

| 3,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger ca. en km från turisternas favoritutflyktsmål. Centrala Rom ligger endast två km, bort. Den närmsta flygplatsen är Rome - Ciampino (CIA) och ligger 15 km bort och flygplatsen Rome - Fiumicino (FCO) ligger 25 km från boendet.

Hotellet som är utrustad med en hiss förfogar över 53 rökfria rum. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. I boendet finns ett TV-rum. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi innebär optimal komfort. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum och rökrum.

Bassängerna i utomhusanläggningen passar dem som söker aktiv rekreation eller regelmässig vattenträning. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym och spa.

Det finns en frukostsal. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Här erbjuds en kontinental bufféfrukost som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider