Navona Palace Luxury Inn

Rom, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • A/C
  • Flygplats Roma Fiumicino (FCO): 31.2 km (41 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet befinner sig vid en flod, ett par steg från stadskärnan Roms, favoritsevärdheterna nås inom två km. Den närmsta flygplatsen är Rome - Ciampino (CIA) som befinner sig 18 km från boendet. Flygplatsen Rome - Fiumicino (FCO) ligger ungefär 30 km bort.

Cityhotellet uppfördes 1600. De 46 rökfria rummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningar och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. Som ytterligare service erbjuds en kostnadspliktig barnpassingsservice, transferservice, översättningstjänster, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi innebär att njutning står på schemat. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork.

En solterrass bjuder in till avkoppling. En bubbelpool lockar till rogivande muskelavslappning (avgiftsbelagt). Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Aerobics inomhus kan gästerna boendet i form. Hotellet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en hamam, hydroterapibehandlingar och ett solarium. Mot en kostnad erbjuds även en bastu, ett ångbad och massagebehandlingar. Underhållning erbjuds dessutom i form av en nattklubb.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider