Amwaj Beach Club Abu Soma

Soma Bay, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • Flygplats Hurghada (HRG): 48.8 km (41 mins)

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Safaga hittar du Amwaj Beach Club Abu Soma en kvarts bilfärd från Röda havet och Safagavarvet. Detta boende med exklusiv profil ligger 21,2 km från Big Dayz Water Sport Center och 21,7 km från Tobia Arbaa dykplats. Känn dig som hemma i ett av de 371 luftkonditionerade rummen med minibarer. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och gratis flaskvatten. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Röda havet - 0,3 km
Safagavarvet - 10,7 km
Big Dayz Water Sport Center - 21,2 km
Tobia Arbaa dykplats - 21,7 km
Makadi-vattenparken - 21,8 km
Ras Abu Soma dykplats - 23,1 km
Senzo Mall - 36 km
Aqua Park - 39,3 km
Hurghada Museum - 43,7 km
Sindbad Aqua Park - 48,4 km

Den största flygplatsen i närheten är Hurghada (HRG-Hurghada Intl.) - 50,1 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och flerspråkig personal. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage. Efter ett dopp i en av 2 utomhuspooler kan du varva ned på den privata stranden. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en frisersalong. Gäster kan enkelt ta sig till lokala attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). Detta boende är all inclusive. Priser inkluderar måltider och dryck på matställen inom området. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Detta boende har 3 restauranger som serverar bra mat, som till exempel Sun set. Du kan också välja att lata dig på rummet med rumsservice. Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Koppla av med en drink på boendets strandbar, bar vid poolen eller en av 6 barer/lounger. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 05.00 och 10.00.

  • Det kan finnas lokala lagar som gör att ogifta gäster inte kan dela rum. Det är gästernas ansvar att kunna uppvisa äktenskapsbevis om så krävs av boendet.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider