Alua Boccaccio

Alcúdia, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Avstånd strand: 250 m
  • Flygplats Mallorca (PMI): 63.7 km (52 mins)

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Alua Boccaccio är ett modernt hotell ett stenkast från Alcudias strand på norra Mallorca. Med sitt kanonläge nära strand och hamn, ett härligt poolområde och en egen beach club är Alua Boccaccio ett populärt val för hela familjen.

Hotellets trädgård och poolområde gränsar mot insjön s’Estany Gran. Här varvas solstolar och sittgrupper med parasoller under vajande palmer. Utomhuspoolen är perfekt för svalkande dopp under sommarens varma månader och här finns såklart också en poolbar. En solterrass på taket med utsikt över sjön bjuder på mer plats för dig som vill sträcka ut dig ordentligt i solen.

När du bokar Alua Boccaccio med Solresor ingår halvpension. Du kan också boka all inclusive som tillval. Hotellets bufférestaurang erbjuder en blandning av lokala specialiteter och internationella favoriter. Det finns fyra olika barer på området, inklusive hotellets egen strandbar Roc Boccaccio som serverar snacks och dryck under dagarna.

De 273 rummen på Alua Boccaccio totalrenoverades 2018 och är utspridda över 6 våningar. Rummen är ljusa och moderna, samtliga med balkong. Hotellet ligger nära stranden och hamnen, och längs huvudgatan utanför hotellet finns både restauranger, barer och butiker. Vill du se dig om i området kan du ta dig in till hamnen via strandpromenaden, eller varför inte besöka marknaden i de gamla stadsdelarna?

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar på de Baleariska öarna. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori och gäller resenärer från 16 år. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider