Yeni Acun Apart Hotel

Alanya, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • Avstånd till centrum: 15 km
  • Flygplats Gazipasa (GZP): 46.5 km (49 mins)
  • Flygplats Antalya (AYT): 123 km (1 hour 52 mins)
  • Internet
  • Distance Centre: 15km

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

På Yeni Acun Apart trivs alla som vill bo nära stranden och ända ha närhet till Alanyas livliga centrum. I lägenheter med pentry väljer du om du vill laga enklare rätter själv eller prova hotellets trevliga restaurang.

Vid det mysiga poolområdet finns pool, barnpool, solstolar och parasoll och från baren serveras svalkande drycker. En kort promenad från hotellet ligger den populära Kleopatrastranden där du kan spendera långa dagar i solen eller i skuggan under ett parasoll varvat med svalkande dopp i Medelhavet.

I området runt hotellet finns en stormarknad och en del restauranger och butiker. För ett större utbud kan du promenera längs den vackra strandpromenaden eller ta lokalbussen till Alanya centrum.

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både långsam och ostabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Observera att byggbuller från närliggande byggnader kommer att förekomma under perioden 1 december 2023 till 1 juni 2024.

Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 15 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider