Louis St Elias Resort

Fig Tree Bay, Cypern Flagga - Cypern

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • spa
  • Avstånd strand: 2 km
  • Avstånd till centrum: 7 km
  • Flygplats Cypern (LCA): 65.9 km (46 mins)
  • gym
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 1983, renoverat 2016
  • transfer_time: 90 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Klinkergolv
  • pool_slides
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 152
  • all_inclusive

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Charmigt familjehotell i Protaras
Louis St Elias är en mysig Medelhavsresort, högt belägen på en kulle med utsikt över Protaras och dess bukter. Med sina kvalitativa faciliteter och charmiga boende erbjuder det här hotellet en komplett semestervistelse.

Aktivitet och vila på Louis St Elias Resort

Louis St Elias Resort passar alla i familjen. Här finns en internationell barnklubb och roliga vattenrutschbanor som säkerställer att även de yngsta gästerna får en minnesvärd upplevelse. För dig som i stället söker avkoppling väljer att sola och bada vid huvudpoolen.

Ett All Inclusive-hotell utanför turistorten Protaras

Det All Inclusive-program som erbjuds på hotellet är generöst och inkluderar buffétrestaurang, barer, snackbar och en temarestaurang där gästerna kan njuta av välsmakande mat och dryck från både Cypern och resten av världen.

Våra gästers favoriter:

Imponerande utsikt över Protaras De härliga vattenrutschbanorna Stämningsfullt boende i bergiga, gröna omgivningar

Vi rekommenderar det här hotellet till barnfamiljer med barn i alla åldrar som vill ha ett hotell som är både romantiskt och familjevänligt. Du som vill bo på en mindre resort med mat och faciliteter av hög kvalitet kommer att trivas här!

Det här hotellet ingår i Holiday Collection, där du hittar våra fyra- och femstjärniga hotell med mat och faciliteter anpassat för hela familjen.

All Inclusive på Louis St Elias Resort
Det här hotellet erbjuder en fin All Inclusive-upplevelse som gör att hela familjen kan njuta av en avslappnad semester där nästan all mat ingår! De tre dagliga huvudmåltiderna serveras i den mysiga huvudrestaurangen i jordnära färger, där bufféerna varierar med olika teman på kvällarna för att addera en extra dimension till middagsupplevelsen! Du har möjlighet att välja mellan att sitta inomhus eller utomhus på terrassen med utsikt över huvudpoolen vid måltiderna.

Louis St Elias Resorts barer och snackbarer

På det här hotellet finns två barer. En poolbar med fantastisk utsikt, som serverar härligt svalkande dryck, kaffe, färsk frukt och glass. Poolbaren ligger vid aktivitetspoolen och fungerar även som snackbar som erbjuder nuggets, hamburgare och enklare rätter för dig som hellre äter en lätt lunch vid poolområdet. Louis St Elias Resort har också en bar i lobbyn som serverar drinkar, kaffe och kaka. Där kan du välja att sitta inomhus eller utomhus under din fikapaus.

Hur många restauranger finns på Louis St Elias Resort?

Utöver buffétrestaurangen har det här hotellet en temarestaurang som erbjuder grekiskt- och cypriotiskt inspirerad meze och som även har en italiensk meny. Här kan du njuta av en klassisk souvlaki som en variation till All Inclusive-buféerna.

Barnens All Inclusive

Precis som för vuxna finns det gott om läckra alternativ för barn att njuta av på Louis St Elias Resort. Huvudrestaurangen erbjuder många barnvänliga matval i en egen liten hörna, och det lilla dessertbordet får de små förstås inte missa. Dessutom serveras glass stora delar av dagen i poolbaren och hotellet har även laktosfri glass!

Specialanpassad All Inclusive

Louis St Elias Resort har viss möjlighet att tillgodose speciella matbehov. Om du har gluten- eller laktosintolerans eller om du är vegan eller vegetarian, vänligen meddela receptionen när du checkar in. Du kommer då att få ett formulär där du kan redogöra för dina specifika önskemål.

Det här ingår i All Inclusive-konceptet på Louis St Elias Resort:

All Inclusive-buffé. Frukost, lunch och middag Lokal alkoholhaltig/alkoholfri dryck mellan kl 10.00-00.00 Flertalet besök på 1 temarestaurang (i mån av plats) Glass större delen av dagen Snacks under delar av dagen

Bra att veta:

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Boka bord på temarestaurangerna i god tid, gärna i början av din vistelse, dock minst en dag i förväg

Rökning kan förekomma på gemensamma platser utomhus

Klädkoden i restaurangerna är så kallad smart casual. För män gäller överdel med ärm. Badkläder är inte tillåtna

Stämningsfulla rum – vissa med egen pool!
På Louis St Elias Resort bor du i moderna rum i traditionellt cypriotisk, avskalad stil. Rummen går i lugna pastellfärger och ligger i byggnader utspridda över hela hotellområdets relativt kuperade yta. Alla rum har klinkergolv.

Det här finns på alla rum:

Balkong, terrass eller terrass med pool Individuell luftkonditionering Minikylskåp Wifi Vattenkokare Te- och kaffefaciliteter Tv, safety box Telefon mot extra kostnad Duschkabin eller badkar, hårfön Mikrovågsugn

Bra att veta:

Louis St Elias Resort ligger på ett kuperat område. Hotellet har inga hissar och rekommenderas till gäster utan rörelsehinder

Hur många pooler har Louis St Elias Resort?
På Louis St Elias Resort finns fyra pooler. Vid huvudpoolen kan du njuta av både en aktiv och avslappnande semesterstämning, Du som vill ha ännu lite mer action kan ta dig till poolområdet vid de tre vattenrutschbanorna. Här ligger en större aktivitetspool och en liten barnpool. För en mysigare poolupplevelse bör du som har fyllt 18 år prova hotellets utomhusjacuzzi!

Stränder i Protaras

En femton minuters promenad från hotellet hittar du Protaras Beach. Stranden har flera vackra bukter med kristallklart vatten, särskilt populär är Fig Tree Bay. En trevlig strandpromenad sträcker sig längs större delen av Protaras Beach och tar dig hela vägen till Protaras centrum. Den är perfekt för avslappnade kvällspromenader och längs vägen hittar du mysiga loungebarer och små restauranger att utforska.

Det här finns på stranden på Louis St Elias Resort:

Solsängar och parasoller mot extra kostnad Strandbar med dryck och enklare rätter mot extra kostnad Vissa vattensportsaktiviteter mot extra kostnad

Bra att veta:

Av säkerhetsskäl finns det begränsningar i förhållande till ålder och längd på vissa vattenrutschbanor. Du måste vara äldre än sex år och längre än 120 cm för att få åka de tre stora vattenrutschbanorna.

Handduksservice

Handdukar till pool och strand lånar du av hotellet och de ligger på ditt rum vid din ankomst. Du får hämta en ny handduk i hotellets spa varannan dag, utan extra kostnad, i utbyte mot din gamla handduk. Handduksservicen är öppen under vissa tider på dagen.

Vattenrutschbanor och barnklubb
På Louis St Elias Resort finns en barnpool med plaskområde för mindre barn och tre vilda vattenrutschbanor i aktivitetspoolen för stora barn och vuxna. Vid det här poolområdet ligger också hotellets snackbar. Barnen kan tillbringa dagarna med lek, dans, bus och nya, internationella vänner i barnklubben för barn mellan 4-12 år. Här skapar de fina semesterminnen, samtidigt som föräldrarna kan slappna av vid poolen. Barnklubben är öppen sex dagar i veckan under högsäsongen.

Underhållning för barn

På Louis St Elias Resort finns en hel del aktiviteter och underhållning för barn. Här kan de roa sig med allt från dart och bingo till vattenpolo och karaoke! Men det bästa av allt är barnklubbens minidisco där barnen får dansa tillsammans och visa upp sina nya moves för glada föräldrar!

Det här finns också på barnens Louis St Elias Resort:

Barnklubbhus med plats för inom- och utomhuslek Liten lekplats 1 barnpool med plaskområde Barnhörna i buffétrestaurangen och barnmeny i temarestaurangen

Vad finns att göra på Louis St Elias Resort?
När du väljer att tillbringa din semester på Louis St Elias Resort, erbjuds du den perfekta miljön för både en energifylld vistelse och en mer avkopplande upplevelse. Louis St Elias Resort har en shuttlebuss-service till och från hotellet som gör två stopp på vägen: ett för shopping i Protaras och ett vid badviken Fig Tree Bay. Protaras centrum ligger cirka fem minuter med buss eller taxi och vill du åka den ordinarie bussen stannar den en fem minuters promenad från hotellet.

Wifi

Det finns kostnadsfritt wifi på rummen och på hela hotellområdet.

Ett urval av aktiviteter på Louis St Elias Resort:

Tennis, bordtennis och dart bland mycket annat! Vattenaktiviteter i och kring poolen Vattengymnastik, yoga, vattenpolo

Ett urval av underhållning på Louis St Elias Resort:

Kvällsshower och underhållning på den lilla utomhusscenen

Se mer om aktiviteter och underhållning för barn under fliken ”För barn och ungdomar”.

Hotellspa med avslappnande faciliteter
Du som söker avslappning kan bege dig till Louis St Elias Resorts spaanläggning där det finns en härlig bastu att njuta av. Här kan du också unna dig massage av olika slag mot extra kostnad.

Fitness och gym på Louis St Elias Resort

På hotellet finns ett mindre gym, med utsikt över poolområdet, som har det mesta du behöver av träningsmaskiner och vikter för att hålla i gång på semestern.

Mot betalning

Bastu, behandlingar i hotellets spa


Allmänt

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Louis St Elias Resort ligger på ett kuperat område. Hotellet har inga hissar och rekommenderas till gäster utan rörelsehinder

På Cypern är det vänstertrafik. Försiktighet bör iakttas om du tänker köra bil på semestern.

På Cypern behöver du en adapter, eller så kallad brittisk trestickskontakt, av G-modell som passar eluttag av standard G. Dessa finns att köpa i de flesta närbutiker på de flesta turistorter och i vissa av hotellens egna butiker.

Mat och dryck

Boka bord på temarestaurangerna i god tid, gärna i början av din vistelse, dock minst en dag i förväg

Rökning kan förekomma på gemensamma platser utomhus

Klädkoden i restaurangerna är så kallad smart casual. För män gäller överdel med ärm. Badkläder är inte tillåtna

Pool och strand

Av säkerhetsskäl finns det begränsningar i förhållande till ålder och längd på vissa vattenrutschbanor. Du måste vara äldre än sex år och längre än 120 cm för att få åka de tre stora vattenrutschbanorna

Hotellets utomhusjacuzzi får endast användas av personer över 18 år

Dubbelrum, 2–3 personer
I dubbelrummet på 35 m² finns två riktiga sängplatser och en extrasäng i form av en bäddsoffa, som mäter 85x200 cm eller 80x180 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få barnpris för ett barn. Dubbelrummet kan bokas som ett enkelrum mot ett tillägg.

Familjesvit, 2–4 personer
I familjesviten på 48 m² finns två riktiga sängplatser och två extrasängar i form av bäddsoffor, som mäter 85x200 cm eller 80x180 cm vardera. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få barnpris för ett barn.

Familjesvit med 2 sovrum, 3–6 personer
I familjesviten med två sovrum på 75 m² finns fyra riktiga sängplatser och två extrasängar i form av bäddsoffor, som mäter 85x200 cm eller 80x180 cm vardera. Rummet kräver minst tre fullt betalande, här kan bo max sex vuxna och det är möjligt att få barnpris för ett barn.

Familjesvit med pool, 2–4 personer
I familjesviten med pool på 35 m² finns två riktiga sängplatser och två extrasängar i form av bäddsoffor, som mäter 85x200 cm eller 80x180 cm vardera. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få barnpris för ett barn.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider