TUI Blue Los Gigantes by Stil Hotels - Adults Only

Los Gigantes, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Teneriffa (TFS): 43.7 km (39 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta kurhotell är idealt för strandturister, i Puerto de Santiago centrum, ungefär 1,5 km från sandstranden.

De fem sviterna och de 215 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sex våningsplan och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör en garderob, bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat.

I rummen finns ett vardagsrum, ett kök och badrum. Även luftkonditionering är installerat. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. I rummen finns en dubbelsäng. Det är möjligt att boka separata sovrum. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Här finns tillika ett kylskåp och ett minikylskåp. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär optimal komfort. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och sminkspegel till gästerna. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder 220 rökfria rum och rökrum.

I poolområdets två utomhusbassänger väntar gästerna aktiv rekreation. Inomhushallen erbjuder sköna bad i alla väder. Uppfriskande drycker i poolbaren och härlig avslappning i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. För den som har lust att aktivera sig erbjuds tennis och stavgång. Vattensportentusiaster kan roa sig med vattenaerobic och vattengymnastik. Med ett gym, bordtennis, badminton, biljard, squash, yoga, gymnastik och aerobic på hotellet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. På boendet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, skönhetssalong, massagebehandlingar, hydroterapibehandlingar och solarium. Ett underhållningsprogram och livemusik innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en matsal, ett café och en bar. Gästerna skäms bort i den rökfri restaurangen. Restaurangen är utrustad med både klimatanläggning och barnstolar. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En kontinental bufféfrukost lockar gästerna upp ur sängen. Till lunch och middag erbjuds gästerna en rik buffé. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som dieträtter och vegetariska rätter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider