Jaz Aquamarine Resort

Hurghada, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 100 m
  • Flygplats Hurghada (HRG): 15.4 km (22 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • Water park

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta kurhotell ligger vid kanten av Hurghada i en rofylld miljö. I närheten av en strand, är detta kurhotell idealt för alla de som söker sig utanför stadens centrum. I centrum Hurghada med turistmålen är ungefär 25 km.

Boendet har nio juniorsviter, 17 sviter, 713 enkelrum och 713 dubbelrum. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Gästerna som bokat All-inclusive hälsas välkomna med en välkomsdrink. Resortens erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Boendet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Anläggningens faciliteter är rullstolsanpassade. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. På resortens finns även en tidningskiosk, ett lekrum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice som är öppen dygnet runt, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör, en piccoloservice och flygbuss. För stöd av affärsverksamheter är en fotokopiator disponibel.

I rummen finns ett kök och badrum. Även centralvärme är installerat. I de flesta boendena kan gästerna avnjuta havsutsikten från sin balkong eller terrass. Gästerna sover i en kingsize-säng. Både extrasäng och barnsäng kan ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Här finns även en telefon, satellit-TV, en väckarklocka och wifi. I rummen ligger dagstidningen redo. I badrummet finns en dusch och en bidé samt hårtork och badrockar till gästerna. Det finns även tre rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I poolområdets 20 utomhusbassänger väntar gästerna aktiv rekreation. Inomhushallen erbjuder sköna bad i alla väder (avgiftsbelagt). I badområdet finns även en bubbelpool (avgiftsbelagt), en vattenrutschkana och en poolbar. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Semesterorten erbjuder ett omfattande utomhusprogram med aktiviteter som tennis, boccia, volleyboll och basket, samt: beachvolleyboll och ridning mot en kostnad. Med vattenaerobic och vattenskidåkning, vindsurfing, draksurfning, bananbåtåkning, segling, snorkling och dykning får även vattensportentusiaster valuta för pengarna. Även dessa aktiviteter är belagda med en avgift. Med ett gym, dart, gymnastik och aerobic på boendet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. På anläggningen finns olika wellnesserbjudanden såsom spa, en bastu, skönhetssalong, massagebehandlingar, kurbehandlingar, en aromaterapi, en cellulitbehandling och en fotzonterapi, samtliga mot avgift. Att även en miniklubb, ett minidisco och livemusik finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

På boendet finns ett café, en bar och en lobbybar. Till gästerna förfogande finns det åtta restauranger (icke-rökare, buffé, à la carte, luftkonditionering och barnstol). Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Semesterorten erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: all-inclusive och all-inclusive-specialerbjudande. En kontinental bufféfrukost garanterar en bra start på dagen. Det erbjuds någonting gott för alla smaker till lunch (buffé och meny) och middag (buffé, à la carte och meny). Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter, halalkost, laktosfri kost och vegankost förbereds efter önskemål. För de små finns bebismat att tillgå (på begäran). Därutöver erbjuder boendet även snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Semesterorten har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider