Atlantica Panthea Resort

Ayia Napa, Cypern Flagga - Cypern

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Cypern (LCA): 56.6 km (42 mins)

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Med gångavstånd till vacker sandstrand är centralt läge i Ayia Napa har Atlantica Panthea Resort något för hela familjen. Rummen är utspridda i vackra omgivningar i trädgårdens grönska och med låga byggnader.

Det stora poolområdet är en naturlig mötesplats för både stora och små med separat pool för vuxna och barn. En av hotellets restauranger finns angränsande till poolområdet. Vid poolområdet ordnas enklare dagliga aktiviteter och det finns även en lekplats finns på hotellområdet. För den som vill vara aktiv under semestern finns ett gym.

Rummen på Atlantica Panthea Resort är rymliga med moderna faciliteter. Beroende på rumstyp kan du välja till havsutsikt. Alla rum har balkong eller terrass och badrum med dusch.

När du bokar Atlantica Panthea Resort ingår All Inklusive och alla huvudmåltider serveras i buffetformat. Utöver huvudrestaurang finns en a la carte restaurang som ingår i all inklusive konceptet med bordsbokning en gång per vistelse.

Observera att hotellets gäster kan nyttja den stora vattenparken i Ayia Napa dagligen mot en avgift per vistelse. Transfer till och från vattenpark är inkluderad, mat och dryck på vattenpark inte inkluderat.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider