REFBORG Hotel | Spiseri | Butik

Billund, Danmark Flagga - Danmark

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Billund (BLL): 5.7 km (9 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Hotellbeskrivning

Refborg Hotel & Spiseri ligger centralt i Billund, en 4 minuters promenad från Lego House och en knapp fem minuters bilfärd från LEGOLAND® Billund. Detta hotell med familjevänlig profil ligger 2,2 km från Lalandia vattenpark och 25,2 km från Givskuds zoo.

På detta boende har gästerna 30 rum att välja på. Här finns en reception. Bagageförvaring till inrättningen gör boendet. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På hotellet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Gästerna sover i en dubbelsäng. Här finns även en radio och wifi (gratis). I badrummet finns självklart en dusch. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. I fritidsområdet erbjuder boendet cykelåkning/mountainbikeåkning. Mot en extra kostnad kan en även aktivera sig med ett gym.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Dagligen serveras frukost och lunch. För speciella smaker eller preferenser erbjuds: dieträtter och barnmenyer Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider