Cathrin Hotel

Faliraki, Grekland Flagga - Grekland

Turkietresor
Totalpris: 1000000
Se pris & boka

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Avstånd till centrum: 13 km
  • Distance Centre: 25kmRhodosflygplatsca13km

Recensioner

| 3,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Observera att vi inte har svensk guideservice på Rhodos. Under perioden 1 juni – 27 oktober erbjuder vi en engelsk- och finsktalande guideservice.

Cathrin Hotel är ett trevligt hotell beläget i det vackra och lugna området Ladiko i Faliraki. Hotellet är byggt på en kulle med utsikt över Ladiko Bay och är fördelat på sex en- och tvåvåningsbyggnader. Här trivs både stora och små och hotellet passar perfekt för familjer, par och vänner som vill bo bra i lugna omgivningar.

Det härliga poolområdet bjuder in till både avkoppling och sköna dopp i poolen. Här kan du slå dig ner på en solstol under ett parasoll, ta ett svalkande dopp i poolen eller njuta av en god dryck från baren. De yngsta har såklart en egen barnpool att plaska i. För den som föredrar salta bad ligger både Ladiko Bay och den populära stranden Anthony Quinn Bay en kort promenad från hotellet.

Hotellets underhållningsteam anordnar roliga aktiviteter för hela familjen och för de yngre resenärerna finns en lekplats att roa sig på. Den aktive kan utmana resesällskapet på en tennismatch eller träna i gymmet (extra avgift).

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet mot avgift. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider