Precise House Duesseldorf Airport

Ratingen, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Düsseldorf (DUS): 7.3 km (11 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Flygplatshotellet är centralt beläget och idealt för såväl affärsresenärer som för familjer. Boendet ligger vid stadsranden, ungefär två km från Ratingen livliga och populära centrum.

Flygplatshotellet moderniserades så sent som (2022). Hotellet har 137 rum som lätt nås med en hiss. För in- och utcheckning engelsk- och tysktalande personal i receptionen i entren. Som servicetjänster ses boendet tillhör bagageförvaring. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet mot avgift. Som ytterligare service erbjuds transferservice, under förutbestämda tider finns kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst, tvättservice och flygbuss. Det finns även ett cykelförråd som gästerna kan använda utan avgift. Det finns ett affärsområde med videoprojektor, blädderblock/pennor och fotokopiator tillgängligt.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering (gratis) och ett golvvärmesystem att tillgå. Samtliga rum har antingen en queensize-säng eller en bäddsoffa. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. På begäran finns extra- och spjälsängar tillgängliga mot avgift. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I serviceutbudet ingår även slutrengöring. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och sminkspegel till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns även möjligheten att boka ett rullstolsanpassat rum med barriärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, en bastu och ångbad.

På boendet finns en matsal, en frukostsal och en lobbybar. Till gästernas gästerna glädje står flertalet restauranger (icke-rökare, buffé, à la carte, luftkonditionering och barnstol) till förfogande. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. En näringsrik frukost (kontinental och varm) och middag kan gästerna avnjuta i bufféform. Som alternativ kan a la carte-rätterna väljas middag. Glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer, laktosfri kost och vegankost tillagas - mot en extra kostnad. Mot en extra avgift kan man även alkoholfria drycker och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider