Meliá London Kensington Member of Meliá Collection

Kensington, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 59.8 km (1 hour 14 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell i 4-stjärns kategorin ligger en kort promenad från turistcentrumetLondon, på en huvudgata. Boendet passar för såväl affärsresenärer som för familjer. De närmsta affärerna ligger ungefär 600 m bort. Till flygplatsen London - London City Airport (LCY) är det ungefär 15 km och till flygplatsen London - Heathrow (LHR) 20 km.

Detta cityhotell byggdes år 1850. De 89 rökfria rummen, de 27 enkelrummen och de 43 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fyra våningsplan och nås lätt med två hissar. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör en garderob, bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet har även en rad affärer. I hotellet finns en tidningskiosk. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice och en tvättautomat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Här erbjuds även aktiviteter och faciliteter som gym, biljard, dart, gymnastik, aerobics och spa.

På boendet finns en matsal, en frukostsal och en bar. Restaurangen har luftkonditionering och barnstolar. Dagligen serveras frukost och en middag á la carte. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider