Creatif Hotel Elephant

München, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Smoke-free
  • WLAN
  • Bar

Hotellbeskrivning

Creatif Hotel Elephant ligger centralt i München, en 2 minuters bilfärd från Theresienwiese och 6 minuter från Marienplatz. Detta hotell ligger 2,5 km från Englischer Garten och 3,7 km från Hofbrauhaus.

De nio enkelrummen och de 35 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningsplan och nås lätt med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, rumservice och en teatersalong. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen. Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss. Cyklar kan ställas i cykelförrådet.

I rummen finns centralvärme. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis) innebär optimal komfort. I badrummet finns en dusch och hårtork. Hotellet erbjuder 44 rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och tennis.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en rökfri restaurang och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider