The Cumberland Hotel, London

Paddington, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 63.7 km (1 hour 25 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell erbjuder perfekta förutsättningar för affärsresenärer. Hotellet befinner sig i centrala London boendet ligger precis vid en huvudgata. Detta cityhotell ligger omkring 15 km från flygplatsen London - London City Airport (LCY). Till flygplatserna London - Heathrow (LHR) och London - Gatwick (LGW) är det 23 km och 50 km.

I ett åtta-våningshus, och i ett sju-plansannex finns sammanlagt 18 juniorsviter, fem sviter, åtta lägenheter, 127 enkelrum och 861 dubbelrum. Receptionen är bemannad dygnet runt. Hotellet erbjuder även en garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Boendet har även en rad affärer. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en biluthyrning, transferservice, rumservice och tvättservice. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att centralvärme är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder familjerum, 1019 rökfria rum och rökrum.

Här erbjuds även aktiviteter och faciliteter som cykling/mountainbikeåkning, gym, yoga, gymnastik, aerobics, spa och massagebehandlingar. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

På boendet finns en rökfri restaurang, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En läcker frulle får t.o.m. de mest inbitna nattugglorna att kliva upp ur sängen. Till lunch och middag kan gästerna välja någonting från menyn. Dieträtter, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider